Monteur Panelenbouw (Gelderland)

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever uit de regio 's-Heerenberg, Arnhem en Doetinchem zijn wij op zoek naar ervaren panelenbouwers. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bedraden, monteren, testen en repareren van elektrotechnische panelen, besturingskasten, schakel- en verdeelinrichtingen, opsporen en verhelpen van storingen. Dit doe je aan de hand van tekeningen en schema's en je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de wijzigingen op werktekeningen voor de revisie.

Functie-eisen

Je bent flexibel, zelfstandig, je hebt enkele jaren werkervaring als monteur panelenbouw en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in het bezit van een VMBO, LTS of MTS diploma richting elektrotechniek, bij voorkeur monteur elektrotechnische panelen (MEP), je hebt ervaring met het testen, doormeten en lokaliseren van storingen, je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid om deze te gaan halen en je hebt een rijbewijs kat. B.

Bedrijfsomschrijving

KWB Net-Techniek BV is een landelijk opererende uitzend & detacheringsbureau. We zijn lid van NBBU en volgens NEN 4400-01 gecertificeerde onderneming.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke en leerzame werkomgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen, een marktconform salaris, eerlijke en open communicatie. We verschaffen de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), hand en elektrisch gereedschap (gereedschap in bruikleen-dus geen kosten).

Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor deze vacature dient u de hele online procedure doorlopen om zich te laten inschrijven. De hele inschrijvingsprocedure duurt slechts 10 minuten en u krijgt direct een werk offerte.

Let op! Onvolledige of afgebroken inschrijvingsprocedure wordt niet in behandeling genomen.

Contactgegevens;
Bedrijfsnaam: KWB Net-Techniek B.V.
Contactpersoon: Kris Vestigingsmanager
Telefoon: 070-3253629
Mob. 06-48104889
Email: vacature@kwbnet-techniek.com

Solliciteer