Elektromonteur Woningbouw (Zuid Holland)

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever uit de regio Zoeterwoude, Leiden en Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren elektromonteurs woningbouw. Het gaat om aanleggen, vervangen of moderniseren van elektrotechnische installaties in verschillende soorten woningen en appartementen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Functie-eisen

Je bent flexibel, zelfstandig, je hebt enkele jaren werkervaring in de woningbouw en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je in het bezit van een VMBO, LTS of MTS diploma richting elektrotechniek, een VCA certificaat of je bent bereid om deze te gaan halen en een rijbewijs kat. B.

Bedrijfsomschrijving

KWB Net-Techniek BV is een landelijk opererende uitzend & detacheringsbureau. We zijn lid van NBBU en NEN 4400-01 gecertificeerde onderneming.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke en leerzame werkomgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen, een marktconform salaris, eerlijke en open communicatie. We verschaffen de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), hand en elektrisch gereedschap (gereedschap in bruikleen-dus geen kosten).

Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor deze vacature dient u de hele online procedure doorlopen om zich te laten inschrijven. De hele inschrijvingsprocedure duurt slechts 10 minuten en u krijgt direct een werk offerte.

Let op! Onvolledige of afgebroken inschrijvingsprocedure wordt niet in behandeling genomen.

Contactgegevens;
Bedrijfsnaam: KWB Net-Techniek B.V.
Contactpersoon: Kris Vestigingsmanager
Telefoon: 070-3253629
Mob. 06-48104889
Email: vacature@kwbnet-techniek.com

Solliciteer