CNC Frezer/Programmeur (Noord Brabant)

Functieomschrijving 

Voor een opdrachtgever uit de regio Eersel, Eindhoven en Valkenswaard zijn wij op zoek naar ervaren CNC-Frezer/Programmeur. Als CNC-Frezer/Programmeur ben je in staat om zelfstandig te programmeren en de machines te bedienen (Heidenhain/Fanuc). Je werkt binnen het team zelfstandig aan o.a. het programmeren met behulp van CAD/CAM (Hypermill) . Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het verspanen van onderdelen binnen de gewenste toleranties en oppervlaktegesteldheid. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het borgen van het hele freesproces van bewerkingsstrategie, opspanning tot en met kwaliteitsbeoordeling. Op termijn stuur je als CAD/CAM-programmeur op technisch vlak de machineoperators aan en voorziet hen van de benodigde programma's en informatie om zelfstandig te kunnen werken.

Functie-eisen

Je bent flexibel, je hebt kennis en enkele jaren werkervaring met CNC freesmachines, ervaring met mechanische bewerkingen zoals zagen, frezen, draaien en slijpen, technisch inzicht en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met een 3-assige en bij voorkeur 5-assige freesbank, je kunt zelfstandig programmeren met een Heidenhain/Fanuc besturing, je hebt ervaring met programmeren met behulp van een 3D-CAD/CAM-pakket en je bent in het bezit van een diploma verspanende (mechanische) techniek, een VCA certificaat of je bent bereid deze te gaan halen en een rijbewijs kat. B.

Bedrijfsomschrijving

KWB Net-Techniek BV is een landelijk opererende uitzend & detacheringsbureau. We zijn lid van NBBU en volgens NEN 4400-01 gecertificeerde onderneming.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke en leerzame werkomgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen, een marktconform salaris, eerlijke en open communicatie. We verschaffen de benodigde, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), hand en elektrisch gereedschap (gereedschap in bruikleen-dus geen kosten).

Sollicitatieprocedure 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature dient u de hele online procedure doorlopen om zich te laten inschrijven. De hele inschrijvingsprocedure duurt slechts 10 minuten en u krijgt direct een werk offerte.

Let op! Onvolledige of afgebroken inschrijvingsprocedure wordt niet in behandeling genomen.

Contactgegevens;
Bedrijfsnaam: KWB Net-Techniek B.V.
Contactpersoon: Kris Vestigingsmanager
Telefoon: 070-3253629
Mob. 06-48104889
Email: vacature@kwbnet-techniek.com

Solliciteer